Waterval de Vis

Waterval de Vis

Nabij het stadje Ganges, een klein uurtje rijden vanaf Parc le Duc bevindt zich een prachtige waterval. Deze waterval bevindt zich in de waterstroom 'De Vis'. Let wel, het water kan erg koud zijn, maar dat is wel zo verfrissend.

Bij de waterval heeft u de ruimte om te genieten van de zon in combinatie met een frisse duik van een van de rotsen.

Bekijk meer tips

Geen gegevens gevonden

De afgelopen jaren hebben heel wat mensen hun vakantie doorgebracht in onze chalet op Parc le Duc. De ervaringen van deze mensen met onze chalet en het park hebben zij gedeeld met ons via het gastenboek welke in de stacaravan te vinden is. Om deze ervaringen ook met u te delen hebben wij de meest recente berichten samengevat en hieronder weergegeven.

 

Heeft u ook in onze chalet overnacht en wilt u uw ervaring delen op onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verblijf in: augustus 2013

 

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het was wel even wennen, maar na een langer verblijf in jullie huisje en de omgeving heb je het gevoel dat je langer wilt blijven. 

 

We zijn naar Marseille en Montpellier en ook naar de grotten geweest. Op de weg moet je wel goed opletten, want je rijdt zo verkeerd. Maar we zijn er uit gekomen. 

 

We hadden één dag regen met onweer en de stroom op het park viel even uit. Gauw een theelichtje aan gedaan. De rest van de dagen was het heel mooi weer van 30 graden.

 

Groetjes,

Frans, Inge, Tanja en Leonardo

Verblijf in: augustus 2013

 

We zijn hier voor de tweede keer en we hebben weer een heerlijke vakantie gehad. We hebben genoten van het prachtige chalet. Vooral de veranda was met het warme weer, de hele vakantie boven de 30 graden, een verademing. Het was onze huiskamer.

 

We hebben veel ondernomen. Grotten gezien, dierentuin Montpellier, bamboebos, aquarium, en lekker door Sommière heen gewandeld.

 

Het is echt een heerlije vakantieplekje. Lekker de ruimte om het chalet heen en het chalet zelf van alles, ja werkelijk alles, voorzien. Volgende keer (want we komen terug) hoef ik een heleboel dingen niet mee te nemen. Alleen de slaapkamer van de jongens en de badkamer is een beetje behelpen, maar ja, er zijn ergere dingen. De buitendouche is een uitkomst. 

 

Groetjes,
Mark, Sandra, Jamie, Dylan