Waterval de Vis

Waterval de Vis

Nabij het stadje Ganges, een klein uurtje rijden vanaf Parc le Duc bevindt zich een prachtige waterval. Deze waterval bevindt zich in de waterstroom 'De Vis'. Let wel, het water kan erg koud zijn, maar dat is wel zo verfrissend.

Bij de waterval heeft u de ruimte om te genieten van de zon in combinatie met een frisse duik van een van de rotsen.

Bekijk meer tips

Geen gegevens gevonden

Wilt u een huisje huren op Parc le Duc Frankrijk? Parc le Duc is een ruim en groen vakantiepark in Zuid Frankrijk met Nederlands sprekende beheerders. Parc le Duc ligt nabij de Franse stad Montpellier en de witte zandstranden aan de Middellandse Zee zijn slechts 35 minuten rijden. Het heuvelachtige terrein van Parc le Duc biedt ruimte aan meer dan 150 vakantiewoningen. U kunt Parc le Duc Frankrijk op verschillende manier bereiken.

Parc Le Duc Frankrijk beschikt over de volgende faciliteiten:

 • - Restaurant met overdekt terras

  - Peuterbad en groot zwembad met toezicht

  - Tennisbaan

 • - Jeu-de-Boules baan

 • - Minigolfbaan

 • - Volleybalveld

 • - Speeltuin

 • - Wasserette

  - Nederlandstalige animatie voor kinderen tot 12 jaar, gedurende hoogseizoen

 • - Elke ochtend rijdende bakker door het park

   

De omgeving, Languedoc Roussillon

In de directe omgeving van Parc le Duc kunt u in alle rust fietsen, wandelen, zwemmen, golfen of steden bekijken. De dichtstbijzijnde steden zijn Montpellier, Nîmes, Arles en Avignon. U kunt uw boodschappen doen in het dorpje St. Mathieu de Treviers en anders even verderop in een Supermarché.

 

Binnen een halfuurtje rijden kunt u de leukste dingen tegenkomen in de omgeving van Parc le Duc. Om u een idee te geven wat u in de omgeving van Parc le Duc allemaal kan doen en zien hebben we een overzicht van tips uit de omgeving gemaakt. In onze chalet ligt een map met uitgebreidere informatie over de tips en routebeschrijvingen.

Verhuurperiode

Wij verhuren onze chalet op Parc Le Duc tijdens het hele jaar door per week. Bekijk direct de beschikbaarheid en tarieven of reserveer direct!