Waterval de Vis

Waterval de Vis

Nabij het stadje Ganges, een klein uurtje rijden vanaf Parc le Duc bevindt zich een prachtige waterval. Deze waterval bevindt zich in de waterstroom 'De Vis'. Let wel, het water kan erg koud zijn, maar dat is wel zo verfrissend.

Bij de waterval heeft u de ruimte om te genieten van de zon in combinatie met een frisse duik van een van de rotsen.

Bekijk meer tips

Geen gegevens gevonden

Parc le Duc is op verschillende manieren bereikbaar. Kies de manier waarop u het prettigst reist bekijk hieronder ook de locatie van Parc le Duc op de kaart.

Met de auto

Frankrijk leent zich uitstekend voor autovakanties vanuit Nederland. Parc le Duc ligt op ca. 1200 kilometer van Utrecht en is in 1 dag te berijden. U kunt er voor kiezen de snelle en gemakkelijke tolwegen te kiezen (Route de Soleil) of een route die over de binnenwegen loopt. Tussen Utrecht en Parc le Duc liggen vele verschillende hotels, motels of Bed & Breakfasts waar u een overnachting kunt boeken wanneer u de afstand niet in 1 dag wilt overbruggen.

Met het vliegtuig

Als u niet zo'n grote afstand wilt afleggen met de auto kunt u ervoor kiezen om met het vliegtuig naar Montpellier te vliegen. Dit scheelt u reistijd en maakt Parc le Duc daarmee ook geschikt voor een kortere vakantie in Zuid Frankrijk. Transavia vliegt 4x per week van Rotterdam rechtstreeks naar Montpellier, Ryanair vliegt van Brussel naar Nîmes. Eenmaal aangekomen in Montpellier kunt u een auto huren via bijvoorbeeld www.eautoverhuur.nl.

Met de trein

Ook met de trein kunt u Montpellier bereiken. Via NS HiSpeed kunt u een treinreis boeken van Rotterdam naar Montpellier en bent u in 8 uur in Zuid Frankrijk. Ook op het station van Montpellier kunt u een auto boeken bij www.eautoverhuur.nl voor het laatste stukje naar Parc Le Duc.